dugme Pišite...

Ako želite da se neki tekst nađe na ovom sajtu ili ako imate neku primedbu u vezi sa tekstom koji je već objavljen, pošaljite mejl sa svojim idejama ili kritikama na neku od Bosketovih mejl adresa.

Ako imate neke svoje pesme, priče ili sastave i želite da ih objavite pošaljite ih zajedno sa vašim imenom, imenom škole i grada u kome živite. Sve što pošaljete, a nije u suprotnosti sa sadržajem ovog sajta (nije bezobrazno i ne vređa nikoga), naći će svoje mesto na odgovarajućim stranicama.

Za one koji žele da idu na takmičenje iz srpskog jezika, a ne mogu da pronađu testove sa prethodnih  takmičenja neka se ne ustručavaju da ih zatraže. Dovoljno je samo da napišete mejl i naznačite u njemu koji su vam testovi potrebni, a Boske će se potruditi da pronađe internet stanicama na kojima su objavljeni i prosledi ih najbrže što može.

Ako ne znate da uradite neki zadatak iz matematike ili imate neku nedoumicu u vezi sa  gradivom iz srpskog jezika slobodno se obratite jer Boske - matematičar je tu da vam pomogne.

I na kraju, budite lektor sajta jer Boske nije baš najveštiji u kucanju teksta, pa zbog toga verovatno na stranicama ima mnogo slovnih grešaka. Javite se kada uočite neku slovnu grešku, gramatički nepravilno napisanu reč ili netačnost objavljenu na nekoj od stranica i sve greške će u najkraćem roku da budu ispravljene. Boske se unapred zahvaljuje svima.

Na kraju još jedna važna napomena: Boske sajt treba da vam posluži da lakše savladate gradivo i dopunite svoja znanja stečena tokom nastave, da vam da ideju kako da napišete neki sastav ili uradite analizu dela. Ne prepisujte tekstove objavljene na Boske stranicama i ne koristite ih kao svoje jer to je krađa!

Svaka rečenica koju ste sami osmislili vredi mnogo više od prepisane rečenice i zato učite, pišite sami, budite kreativni i uvek verujte u sebe jer to je ono što Boske želi od vas!